PRESENTACIÓ

Tenir un Blog a disposició del Museu permet moltes activitats i és una manera senzilla de poder disposar de molta més informació sobre el propi museu i el seu contingut. Avui són tants els recursos de que hom disposa que, a vegades, es fa impossible poder-los aprofitar tots.
Intentarem des d’aquesta nova secció del Museu ampliar tota aquella informació sobre el contingut de les obres; tant d’aquelles que s’hi exposen de manera permanent, com d’aquelles que romanen a la reserva, però de les quals també disposem d’informació per difondre.
També pretenem que aquest Blog pugui esdevenir en el temps una eina de participació i també de col·laboració: tan d’aquells visitants que ho feu amb la vostra presència física, com amb la d’aquells que només ho facin de manera virtual. És per això que des de el primer moment us animem a participar amb els vostres comentaris a les diverses entrades del Blog us podem assegurar que totes les tindrem en compte i que de les vostres futures aportacions no faran altra cosa que ampliar la informació que tenim i que sempre és d’agrair ampliar-la.
Serà un procés llarg i acumulatiu en el temps però estem segurs que aquesta serà un altra inestimable font d’informació del Museu Deu.

El contingut de les entrades del Blog serà divers; tant o més com ho son les col·leccions del Museu. Fonamentalment tractarà de les obres de que disposem, però no només d’això, també ho farà sobre els esdeveniments i activitats que desenvolupa el Museu com de totes aquelles altres coses que d’una manera o altre hi puguin estar relacionades. Esperem en definitiva fer una realitat el títol que encapçala aquest Blog.  Una mirada diversa del Museu Deu.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars